Föreningens projektgrupp

Publicerat av adminbrf den

Vi startar en projektgrupp!

Under hösten har vi märkt av vilket enormt engagemang och intresse som finns bland föreningsmedlemmarna för de olika projekten som föreningen driver. Föreningen håller fortfarande på med många roliga projekt och styrelsen vill nu bjuda in till en projektgrupp där gruppmedlemmarna får hjälpa till och driva projekt.
Tanken är att styrelsen frågar i projektgruppen när ett projekt dyker upp som vi vill ha hjälp med, om det är någon som är intresserad av att ta tag i projektet på volontärbasis. Att man går med i projektgruppen ska alltså ses som en intresseanmälan.

Intresserad? Anmäl dig via styrelsen@brfursholmen.com. Frågor kan ställas till samma mailadress eller till Edmund Davis, 0734097035.

/Styrelsen

Kategorier: Notis