Uppdatering: Ombyggnationen av lokalerna

Publicerat av adminbrf den

Hej alla!

Här kommer info om vad vi pratade om på senaste byggmötet.

Gleipnergruppen ska sätta upp anslag i trapphusen varannan vecka med info om Bygget. Vi ska ha byggmöten 1 gång i månaden, nästa möte är 5:e okt. 

Mattias som är projektledare på Gleipnergruppen skriver protokoll på mötena och de kommer läggas upp på hemsidan så ni kan läsa. Vi väntar på veckans protokoll från Mattias.

Det som framkom om ljud var att det ska bilas lite till i port 82 vilket ju låter mycket. Jag har inte fått svar på om det var orsaken till ljudet igår. Det skulle aviseras till mig innan men det har inte gjorts. Annars ska det vara klart med ordentligt störande ljud. Sen kommer det såklart låta under bygget, fönster ska exempelvis sättas in osv. Det kommer ju att höras. Sånt står i tidsplanen som ligger uppe på hemsidan. Utöver info i trapphusen varannan vecka.

Vi väntar bygglov för uteplatser. Vi väntar på att Mattias ska skicka ritningar för uteplatserna.

Det kommer bli korta störningar i vatten vilket aviseras i trapphusen och via mail ett antal dagar innan.

Just nu står delar av bygget på paus pga oväntade problem med värmesystemet. Alla jobbar på för att lösa det så fort som möjligt. 

Det är inte klart när försäljning av lägenheter kommer starta men det kommer ske medan bygget pågår. Gleipnergruppen ska meddela när de vet datum så vi kan informera er alla. En mäklarvärdering är gjord och ett kvm pris finns, väntar på svar från Mattias om summan. Lägenheterna kommer alltså säljas på ritning med beräknad inflytt Q2 2021.

Protokoll från mötet läggs upp på hemsidan när vi mottagit det.

Allt gott,
Styrelsen