Föreningen förfogar över 29 parkeringsplatser. Styrelsen har tidigare beslutat att föreningens parkeringsplatser i första hand ska gå till medlemmar i föreningen och att varje hushåll får hyra maximalt en parkeringsplats.

Kön till parkeringsplatser samt alla frågor sköts av SBC (vår ekonomiske förvaltare) kontakta dem via epost eller telefon.

Viktigt att notera är att det kommer att vara företräde till parkeringsplatser med laddpunkt för de som vill använda den möjligheten. Det innebär att om ni har en parkeringsplats med installerad laddpunkt som ni inte använder och det blir en annan plats ledig utan laddpunkt till en person som vill använda laddpunkt så kommer ni behöva byta plats. Detta för att vi ska optimera användningen av laddpunkter.

Telefon: 0771-722 722

Uppge ’Brf Ursholmen 1077 – Parkeringsplats’ i kontakt med SBC.

När du ansöker om parkeringsplats ställs du i en kölista baserat på det datum intresseanmälan inkommit.

Avgiften är 500kr per månad utan tillval.

Laddbil och motorvärmare:

18 stycken av föreningens parkeringar är försedda med laddpunkter som kan användas för att ladda el/hybridbil eller till motorvärmare.

Kostnad för motorvärmare: 50 kr/ månad + el (2 kr/kwh) + 39 kr/månad tjänsteavgift.

Kostnad för laddpunkt: 100 kr/ månad + el (2 kr/kwh) + 89 kr/månad tjänsteavgift.

När du har en plats med laddpunkt och vill starta tillvalet så skickar du först ett mail till styrelsen. Du registreras manuellt och därefter får du ett mail med inloggningsuppgifter. Därefter följer du nedan instruktioner:

1. Ladda ner CaCharge-appen från Appstore eller Google play

2. Logga in och följ instruktionerna i appen.

3. Anslut laddkabeln i bil och ladduttag.

4. I appen blir en gul bil synlig på den laddplats du valt. Starta laddningen.

Vid frågor kontakta, support@cacharge.com, 08-223377